Inköp, igen


Igår var jag i Birsta med grabbsen och jag hittade en fin hood för 199 :- som jag faktiskt har gått och tittat på tidigare i år men då har jag inte varit så sugen på att betala 400 :- för den. Så nu är den min och jag är glad! Jag köpte även två svarta mössor som är supermysiga. Är inte så stor användare av mössor men det har nog mest berott på att jag inte har haft så snygga.


Hood 199 :- på Carlings Mössor 59 :- & 49 :- på HM

Under 2-3 dagar har jag nu gått och tänkt på ett par hörlurar som jag hittade på cdon för ett bra pris som var grymt snygga! Så efter att jag har hört mig för om de är bra oså så har lillebror och jag klickat hem varsitt par och jag har ingen ångest! Det betyder att det är ett bra köp för Emmas del.


WeSC Bongo, 299 :- på cdon.com

Ikväll är det nyårsafton, men det känns som jag måste fixa och reda ut en del saker innan vi träder in i 2009... Jag vill reda ut men vet inte om det kommer att gå, jag vill men...aa..

Nu ska jag se Reaper och kanske lite Scrubs! Eller så läser jag min bok, Brunstkalendern.

Britney Spears - Unusual You

Mellandagsrea, jag vill ha vad ?


Mellandagsrea

Det är ju just nu mellandagsrea, men jag vill inte ha någonting speciellt? Det var annat förra året då jag inhandlade en PS2 +  Buzz med Buzzers och en extern hårddisk, bägge sakerna till mycket bra pris! Men vad vill jag köpa i år? Det verkar som jag inte vill ha någonting speciellt. Visst en platt-tv skulle inte sitta fel men det har jag ingen plats för så det skulle bara vara onödigt. Men jag funderar på att slå till på någon snygg hood på Carlings eller Cubus, det är alltid bra. Jag sparar större delen av pengarna till Emmas och min resa till Stockholm om bara några dagar! Men jag ska till Birsta snart, idag för att vara exakt. Om grabbsen kan fixa den där spiken de hade lyckats få i däcket någon gång... Men jag har även sett ett par lurar jag är sugen på... Måste höra mig för om de är bra bara..

Nyår
Imorgon är det nyårsafton och det verkar lösa sig för min del. Antingen så kommer min fina vän Cisi hit och vi myser med mat, vin (?),  film, lite raketer och bara myser! Eller så drar jag in till stan med grabbsen och går på förfest med några småpojkar och sedan går på krogen. Det blir nog bra vilket som!

Nu blir det Reaper medan jag väntar! Bye!
(jag bjuder på denna fina bild om vad som händer
i Sthlm den 2.a-4.e januari! Klicka)



Hello Saferide - Anna

Sunshine


Har varit in och solat och nu känns det lite bättre! Jag satt och funderade på om jag skulle prova det nya solariumet vi har i Härnösand, Sun City, där det finns bland annat ståsolarium! Låter lockande men vågar jag? Jo jag vågade mig in och allting, men då var växelautomaten emot mig och ville inte ha mina pengar så jag fick gå tillbaka till mitt gamla Firehouse... Är det tacken för att man vill prova något nytt? Pääh.

Håller på att skriva en packningslista till resan, jag och Emma sitter och skickar en massa peppningssms till varandra om hur bra vi ska ha det i Sthlm... Ja, vi ska ha det bra!

Lady Gaga - Christmas Tree

Nyårsplaner åt skogen (bokstavligt talat)


Sitter just nu och väntar  på att mamma ska sluta någon gång så att jag kan få ta bilen till stan och sola litt'. Ska även försöka hinna med att kolla efter lite smått och gott till mig själv faktiskt innan stora staden Härnösand gör kväll...

Jag vaknade ganska sent idag, har läst HM katalogen som har kommit och pratat med min söta Emma som jag saknar! (Redan...) Båda mina flickor har rymt söderut nu vid nyår då jag behöver dem mest! Jag har ju ingenstans att vara på nyår! Jag blir deprimerad... Det kommer sluta med att jag pimplar HB med grabbsen här ute? Kul.. Jag ville ju laga mat tillsammans, dricka vin, spela spel och riktigt mysa med gott folk! Men men..  Det blir det man gör det till ?

Har blivit lite festande på senaste tiden vilket är tråkigt. Men så fort skolan drar igång kanske festerna gör detsamma, förhoppningsvis.

Nu ska jag se lite Reaper sedan drar det väl av till stan. Jag funderar på att bygga lite pussel ikväll.
Jag är en gammal tant, right ?

Lemar - If She Knew

Ge mig det nuuuu


Sitter och längtar fettmycket till Emma och jag drar till stora staden!! Jag måste börja skriva lista, bestämma mig för vilken väska jag ska ha, fixa filmer och spel till DS:en... JAG LÄNGTAR! Vad ska vi göra där? Rå om oss! För det är vi värda efter detta år ! Hoppas ni håller mig underhålld på tåget ner.

Måste bara säga att mina grannar är här, fett ovanligt eftersom att de är sommarstugegäster! Nu kan jag inte hoppa omkring i mitt rum naken som jag aaalltid brukar.. Ifall ni undrade var mina grannar var alltså...

Jag har tråkigt, hoppas du också har det.


Two Gallants - Despite What You've Been Told

Jag såg in i dina ögon och sedan var du borta


Sitter i soffan och dricker grönt the med mint smak, jag har ont i halsen och har haft det sedan igår... Men jag hade inte förväntat mig annat eftersom att det är lov och min vanliga tur...

Idag kom mamma hem och sa att vi skulle åka itll Birsta, jippi! Så vi rullar ner över dit om ett tag! Jag är sugen på att få tag i ett par nya mysbyxor och kanske lite annat smått och gott.

Igår lockade jag mitt hår och kollade på Körslaget där min barndomskompis syrra var med, det var kul att se!

Nu gott folk så ska jag borsta tänderna och slänga lite smink i ansiktet.
Peace.

Ville Valo & Natalia Avelon - Summer Wine


Lugnet



                                                      Mina julklappar

Igår hade jag och brudarna det mysigt och kul som vanligt. Paula måste bara förstå att jag och Emma är hetare än henne... Jag vann iaf de flesta klapparna i den där klappleken (wihoo). Emma vann ingenting men jag gav henne en så att hon inte skulle gråta hela kvällen.


                                                 Mina vinster i klappleken

Imosre åkte Emmsi iväg till hennes pappa, (typ 10 imorse då Paula och jag sov som två sälar smög hon iväg..) Fast hon glömde typ hela sin packning ändå ^^ Men det ska hon få igen då vi möts i Sthlm nästa vecka!!! :') <33 Längtar.

Nu ska jag leka med min nya locktång... (Tolka det som ni vill)

Sophia Somajo - I-rony

Natten efter


Julen var okej. Kunde ha varit bättre men men, inte oväntat. Fina klappar iaf, tackar tackar! Imorn är det lilla julafton med brudsen Emma och Paula <3 :') Ska bli mysigt och som vi har väntat på en gemensam tjejkväll!!

Finns inte mycket mer att skriva, jag är tom. Trevlig fortsättning allihop.

Pussycat Dolls - I'm Done


Jag ångrar den tanken
som du ångrar mig


24 december



GOD JUL!

fuckfuckfuck


Har stora sömnsvårigheter... Blir förbannad på mig själv, men vad finns det att göra? Har köpt järntillskott så jag hoppas att de hjälper snart! Har för mycket att tänka på... Hoppas det blir bättre,
allt



Dan före dan...


Igår var jag med Emma och vi hade det toppen (som vanligt då). En hel del prat, mys, lite shopping för min del och sedan hem och däcka i hennes mysiga rum :]

Just nu sitter jag och svälter typ. Vi ska äta min favoriträtt tacos!! :') Sedan ska vi klä granen och jag ska leta fram de förbannade tomtarna jag inte har hittat än...

Senare blir det väl film och svulla karra.

Hejdå på er!

Bob Marley - Is This Love

^ :')

Don't cry


Har nyss sett klart Heartbreak Hotel med mammsen. Hon och jag såg den på bio för längesedan och den är så rolig! För er som inte har sett den borde ni se den, helst med eran mamma.

Vi var ju som sagt till Birsta idag och nu är banne mig alla klappar klara! Glad är jag. Men jag ska ändå dit imorgon förmodligen med Emma haha. Vi ska dra dit eller in till Sundsvall och sedan ska jag sussa hos henne, ska bli grymt mysigt och kul! Ikväll då jag städade mitt rum kom jag på lite saker som jag behöver köpa till mitt rum som skulle vara bra om det fixades imorn faktiskt.

Jag tror jag har förstått varför jag inte har fått några julkänslor än... Det är för att allt är så mycket mer annorlunda detta år, inte på ett bra sätt och det känns jobbigt och hemskt... Usch.

Ne, nu ska jag se på Reaper som lillebror tjatat på mig att jag ska se. Godnatt läsare.

Britney Spears -  Out From Under

Snart är det jul


Julkänslor än? Njae inte riktigt.

Men vet ni en sak?! Idag ska vi till Birsta igen! Fy bubblan vad glad jag blev haha! Måste köpa några nya strumpbyxor och några klappar till. Men då jag kommer hem måste jag möta verkligheten och städa mitt rum, ordentligt! + att jag ska försöka leta fram lite mer julsaker. På kvällen blir det väl Parlamentet och kanske ser Heartbreak hotel med mammsen, för den är faktiskt rolig.

Pratade nyss med Emma, jag tycker lite synd om henne dessa dagar. Även att hon spillde ut kaffe över sin bok den tokan! haha <3 Jag tycker om henne ^^

Nu ska jag lägga mig och se lite Scrubs innan vi drar iväg. Wish me luck!

Beyoncé - Broken-Hearted Girl

Jag blir glad


Haha alla dessa erbjudanden, allt prat, jag blir så glad! Allt kommer samtidigt också! Vad har hänt? Beror det på att det snart är jul?
Puss på er alla toknosar!


Vad sägs om en applåd


Har bakat idag, nötpraliner, som säkert blev jättegoda (har inte smakat än). Sedan har jag inte gjort så mycket mer. Jag har tittat på Scrubs och julkalendern och sett Step Brothers med mamma (hon tyckte också om den) och smsat med min vän E :)


Imorn blir det väl en till slappardag vilket ger mig lite ångest... Måste nog ut och gå eller något sådant, kan inte bara ligga inne och kolla på Scrubs...

Måste bara säga att det finns personer som är så underbara och som alltid finns där, de stöttar och lyssnar, oavsett vad. Sådant uppskattar jag verkligen! Sedan finns det de som inte bryr sig alls eller bara utnyttjar en, det tycker jag är tråkigt.

Ne, nu ska jag väl se film eller något, sjunga lite kanske ? Kanske väcka skogen lite i denna trista stund

Lars Winnerbäck - Kom ihåg mig då

When I'm lost in the rain


Har nyss slagit in mina sista julklappar! Känns riktigt bra ska ni veta. Vi var till Birsta och fixade de sista, efter det var jag så busig så och for till Cisi för att ge hennes paket :D men hon var inte hemma... vilket inte var lika kul eftersom jag har saknat henne så jag håller på att spricka! Men men ^^.

Julavslutningen var ganska kul och mitt lag (35 cm) var jätteduktiga! Höll på att garva ihjäl mig ett antal gånger men det är sådana smällar man får ta då man har roliga vänner :') Puss på er!

Jag har extremt stor lust att gå ut i helgen, meeeen har man sällskap? Ne. Så jag får stanna inne och baka eller något sådant.

Nu ska jag se film och dricka upp mitt vin.
Peace out


Britney Spears - Kill The Lights


Let me hold you


Idag var en ganska meningslös dag om ni frågar mig. Jag for ned till skolan för att knappt ha en lektion i 10 min, sedan gå och rösta på 3.ornas projekt sedan åka hem... Hmpf... Var och solade, det var en bra sak iaf.

Imorn är det fredag och sista skoldagen på detta år! Jag har inte fattat än att det snart är jul... Heltokigt! Men snart så ska Emma och jag till Sthlm och jag kommer väl inte fatta det förän jag sitter där på tåget ^^ Längtar gör jag!
Imorn ska vi ha någon (boring?) avslutning. Hoppas det finns fika säger jag bara.... Efter det ska jag och min familj till Birsta för att försöka klara av de sista julklapparna, och jag har verkligen inte många kvar nu :] Måste bara berätta att min syster har blivit vuxen nu, för hon är klar med alla sina julklappar :') Hon ringde och berättade det. Jag lovar, glädjetårarna tog aldrig slut! :')

Hitta på något i helgen ?

Nu ska jag platta mitt hår, hejdååå


New Kids On The Block ft Akon - Put It On My Tab

Känner för det


Idag har jag haft en mysdag med min vän Paula <3 Vi gjorde några ärenden sedan drog vi in till Sundsvall då vi kände fikasuget smyga på så vi gick på det omtalade Chocolate House, underbart! Dit ska vi gå fler gånger då det var mysigt, billigt och jättegott! Jag rekommenderar det starkt. Jag tog en macka med curry/kyckling röra och en Husets (mörka) varmchoklad, underbar! Innan vi for hem så köpte vi ju med oss lite praliner till våra familjemedlemmar :]


Mackan                    Loveli                    Varma chokladen <3

Imorse då jag skulle gå dessa älskade tre kilometer (känn ironin) så var jag lite stressad så jag glömde att ta sparken vilket hade varit mycket lättare och smartare! Men icke! Jag halkade hela vägen ner tror jag... Jag var inte glad ska ni veta.

Jag känner för att kolla på lite Scrubs eller pilla i Photoshop.. Får se! Mamma kommer hem med pizza sedan<3 love it.

Jag saknar dig Cecilia Ytterbom! <3

Tony Laf - I'm good

Let's get crazy


Orkar inte rabbla upp allt jag gjort så:

- Sovit ut
- Pluggat klart det mesta
- Duschat
- Varit hos världens bästa mormor och bakat pepparkakor (bild från förra året)
- Slagit in lite julklappar

Imorn ska jag möta upp min brud från Chile <3 Vi ska fika och bara må :)

Jag sover dåligt, jag drömmer, jag orkar inte.

James Morrison ft Nelly Furtado - Broken Strings









En kulig Dagens lista


Dagens humör:
Less,trött, ont i magen och flamsig
Dagens frisyr: Plattat med rött diadem
Dagens klädsel: Chinos, svart långärmad tröja och röd bandana
Dagens borde: Plugga
Dagens planer: Var att åka till skolan sedan dra hem och plugga klart
Dagens vill ha: Närhet och allt plugg gjort så jag kan vara med brudarna!!
Dagens längtan: Jul
Dagens beroende: Kaffe och telefonen
Dagens tråkigaste: Historian och religionen
Dagens personer: Emma, Jonas, Jonte, Jakob och Eric 
Dagens irritation: Internet på skolan... Alltid...
Dagens händelse: Fick choklad av Mats och vann korsordstävlingen :D
Dagens köp: Fika på skolan
Dagens låt: Pussycat Dolls ft NKOTB - Lights, Camera, Action
Dagens vän: Jonas och Emma
Dagens saknad: Pappa och Cisi
Dagens onyttiga: Kaffe och mazarin
Dagens dryck: Kaffe, mjölk och vatten 
Dagens middag: Pasta med någon sås
Dagens bästa: Att få veta alla de inställda lektioner + att Jonas och jag fick låna ritplatta!! HAPPY
Dagens sämsta: Du gör mig besviken
Dagens babe: Emma och Jonas

Glad tjej



Då jag kom hem idag hade jag fått ett brev från Veckorevyn. I paketet låg det en fin kalender som jag har vunnit i deras korsordstävling, kul! Jag älskar korsord!


Tredje advent


Vaknade sent idag av att mamma kom in och väckte mig och ville ha sällskap nere haha. Men jag ville inte kliva upp för då skulle jag bli tvungen att plugga.... Men jag klev upp, åt lite frukost sedan sa mamma att jag behövde lite luft innan jag satte igång med pluggandet så vi tog en promenad. En kort blev det för vi var tvungen att hjälpa en granngubbe som körde i diket efter att han vejat för oss ^^ haha. Så promenaden tog längre tid än vi trodde. Men då jag kom in var det bara att sätta igång ;/

Imorn var det tänkt att jag skulle åka med Emmsi till Ikea men det verkar skita sig på grund av mitt plugg, usch. Känns hemskt! Men jag ska ta igen det! Lovar <3

Godnatt mina vänner!

T.I. ft Justin Timberlake - Dead and gone


Julpyntat och daglig dos av Birsta


Jag for med syster till mitt andra hem idag för att fixa lite mer julklappar. Jag känner mig lite snurrig över alla jag ska köpa men jag har ganska stor koll på vad jag har köpt och vad som ska köpas. Då vi kom hem åt vi god middag sedan började jag med att julpynta mitt rum med fina gardiner och fixa lite ljusdekorationer, mys!


Har precis sett filmen Step Brothers som var asrolig! <3 älsa Will Ferrell! Nu har jag blivit erbjuden att umgås med Makke och grabbsen, orkar jag? Klockan är mycket ^^ Får väl se!

Bye bye lovers

Christina Aguilera - I Turn To You

Fin dag


Jag ligger i sängen och har nyss vaknat. Solen skiner i Häggsjö och pojkarna i byn är ute och kör skoter, då är det som det ska vara. Jag funderar starkt på att sätta upp mina fina julgardiner och mina tomtar idag. Sedan blev jag erbjuden att följa med syster till Birsta så jag får se vad som händer idag. Jag känner mig inte pepp för någonting egentligen...

Jag sov inte bra inatt heller, vaknade lika många gånger som jag brukar, är jag orolig? För vad?

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan göra någonting.
Bye

Lars Winnerbäck - Elegi

Inunder




Du låg bredvid mig
Så nära att jag kände din doft
Så nära att jag såg varje hårstrå
Du låg bredvid mig
Så nära att jag såg varje andetag
Så nära att jag hörde varje inandning från dina lungor
Du låg bredvid mig
Så nära att jag nästan kände vad du drömde om
Så nära att jag nästan föll in i din dröm
Du låg bredvid mig
och du passade där
Jag kunde inte sluta titta
Du låg bredvid mig och jag hatade morgonen som skulle komma




Lucia


Idag var det lucia och i vårat tåg var vi 6 stycken, jag var enda tjejen om det är värt att veta. Men vi vågade iaf, tack ännu en gång Jonas :'D

Ikväll ska jag väl titta på film  och tv, ta det lugnt.
Har ingen större motivation till någonting egentligen. Men imorn kanske jag ska bege mig till söta Indal :] Det ska bli mysigt om det blir av!

Nu ska jag slå igång Scrubs eller något. Hejdå

Jag vet ingenting.
Var är jag på väg?
Vad ska hända?
Ett steg fram
och två tillbaka
.

HIM - Rendezvous With Anus

Snabb snabb


Ska börja med att gratta Victor till sitt körkort! Grattis lillen.

Har köpt massa julklappar idag. Jag och Daniel åkte ned till Birsta eftersom att Emma inte kunde komma till mig då min lilla love gått och fått magkatarr, stackarn. <3 Så Daniel och jag for ned och bockade av en del klappar och det känns bra och det var kul att umgås med han :]

Imorn är det lucia, jag ska vara tomte och Jonas ska vara med och stötta mig! TACK :') Efter lucian ska jag åka in till stora staden Härnösand för att fika med PAULA! Som jag inte har umgåtts med på typ 150 år! Toka... På kvällen får vi se vad som händer, lär ju bli att man ligger och pillar navel och kollar på film :] Samma sak resterande helgen? Eller får man sällskap? ;)

Rihanna - Rehab
Jag ska skriva


No words can discribe...



Lucatåg styrt,


Du får inte vandra på min väg
utan att visa mig ditt mål


Slutade vid 10 idag men satt kvar till 13.05 bussen gick eftersom att Emma och jag har styrt luciatåget nu, duktiga som vi är! Har varit extremt trött, frusen och haft ont i min häl... Det är ju bara jobbigt


Jonathan hann inte platta håret imorse...

När jag kom hem sov jag någon timme, inte oväntat precis men skönt var det. Nu ska jag snart hoppa in i duschen sedan ska jag städa eftersom att jag får fint besök imorn av Emma Söderström från Indal <3 Sedan blir det ju såklart plugg....

Måste gratta Jonas som klarade uppkörningen! Du fixar teorin nästa gång grabben!

Nu ska jag duscha, puss.

Gym Class Heroes ft The Dream - Cookie Jar

Läser Bibeln en kväll som denna


Emma och jag har bokat vandrarhem idag, 2kronor heter det och verkar jättemysigt. Vi ska ha det jättemysigt! Längtar som tusan!! Efter skolan åkte jag in till Härnta och solade, det var skönt.

Just nu så sitter jag och läser Bibeln till en läxa i Religion, inte kul alls om ni frågar mig ;/ Men det måste ju göras... Imorn ska Emma och jag försöka dra igång Luciaträningen på skolan eftersom att det börjar närma sig och det har inte varit några träningar än.. Hmm...

Jag är trött idag, som alla andra dagar. Nu ska jag fortsätta läsa Bibeln, hejdå.

Vad händer i helgen?

Pussycat Dolls  - Halo

And you will find,


Somnade sent igår, sov nästan ingenting = död dag... Men jag har gjort det bästa av dagen genom att dra på smilbanden och köpt godis för att få någon slags energi under dagen. Var på teater med klassen, den sög och jag höll på att somna ett antal gånger... Efter det åkte jag och Jonas in till Härnösand, han åkte hem och jag gick på stan och köpte lite julklappar! ÄNTLIGEN har jag börjat och jag ska fortsätta senare i veckan, banne mig. Köpte även lite prylar till mig själv:



Min favvo-värmespray Lee Stafford 80 :- 
Mascara Max Factor Masterpiece Max 99:-

Nu ska jag plugga och sedan försöka sova, good luck till mig.

The Guru Josh Project - Infinity 2008

"Because even if it's breaks your heart
to be just friends,
if you really care about someone,
you'll take the hit"


I kept my fingers crossed


Jag ska försöka sova nu, men jag vet inte om det kommer gå så bra. Dels för att jag råkade somna efter middagen och dels för att det känns ensamt. Men det är ju inte första gången jag har problem med sömnen precis.

Idag då jag hämtade mammsen på Hemsön så såg vi två älgar! Ganska kul, mamma såg dem först inte och hon fattade inte varför jag stannade ^^ Det är stora djur det där.
(kanske inte bästa bilden men)



Imorn på skolan ska vi kolla på någon teater som inte verkar så kul, men man vet aldrig. Saknar Cisi som fan och jag är trött på skolan, vill ha jullov nu och Stockholmsresan nu!

Nu ska jag väl kolla på lite julkalendern sedan får vi se om jag kan sova eller inte. Isf kanske en film får vagga mig till sömns, igen ? Bye.

Usher ft Will I Am - What's your name


Andra advent


Idag är det andra advent och jag har inga särskilda julkänslor än. Men jag ska sätta upp min ljusstake och julgardinerna snart så kanske det kommer. Idag är jag inte pepp för någonting, känner mest för att bara ligga inne och kolla på film, elllleeer åka till Birsta och köpa julklappar men tveksamt om jag hinner det.

Paula har dansuppvisning idag men jag kan ju inte komma för jag ska hämta mamma då...Tråkigt eftersom att jag har gått typ varje år och det är jättekul att titta på! Sorry love <3 Jag tar igen det med en fika till veckan ? ;)

Igår låg jag bara i sängen och kollade på Scrubs och Tropic Thunder, den var väl inget att hänga i granen men det var ett tidsfördriv det med!

Just nu väntar jag på samtal från Emsipemsi!! Ååh hon gjorde mig riktigt nyfiken igår (lite orolig med?)! Så nu ska det väntas.

So long fuckers,

Pussycat Dolls ft Ashley Roberts - Played



Sonja Aldén - Du får inte


D
u får inte knacka på min dörr
om du inte är beredd och komma in
du får inte göra om mitt namn
och börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg
utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål.

Och du får inte riva mina murar
som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar
så att jag kan somna tryggt.

Och du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va' din verklighet
du får inte säga att du hoppas
om du inte tror du vet.

M
en du får ta den tid du behöver
för att förstå vad det är du vill
du får be en bön att tiden
du behöver räcker till.
Och du får samla dina tankar
så att två själar kan få ro
och så att allting som vi lovade
oss själva kan få gro.

Och du får inte andas på min panna
inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för
all den oreda du ger.
Och du får inte röra vid mitt hjärta
som om allt var uppenbart
när jag önskar inget hellre,
Än att du gör allt emot mig snart.

Run it back now


Gårdagen var bra tillsammans med min Emma! <3 Jag orkar inte rabbla upp hela kvällen, för Emma har redan gjort det så bra så ni kan ju kika där själv! ;D Blev inge krogen för mig och Indalsbon men vi hade det kul ändå ska ni veta, och vi åt nog de godaste strippsen på lääänge eftersom att vi var så sjukt hungriga, haha vi hade ju inte ätit något på hela dagen typ. Men sådana här kväller tillsammans med Emma ska definitivt upprepas!

Idag har jag firat systeryster som har fyllt år! Åt god mat och fikade, mysigt. Sedan kände Daniel och jag att det var dags att rulla hem och nu sitter jag här och ska snart slå igång en film i min ensamhet <3

Pitbull ft Lil Jon - Krazy

Let me seduce you, let me play in your hair


Sov typ ingenting inatt så jag kände på morgonen att det skulle bli en tung dag, och det blev det... Sömnbrist, huvudvärk och halsont, great! Så vid lunch åkte jag hem, jag pratade med Mats och han sa att det var okej. Så jag for hem, gick de där älskade 3 kilometrarna för att få umgås med min säng<3 Kom hem vid 14- tiden och somnade då till typ 17-tiden... Känns faktiskt mycket bättre nu! Hua vad dåligt jag mår då jag inte sover bra... Emma Emma Emma säger jag bara! <3 Vilken pärla!

Jag skulle köpa julklappar denna vecka men har inte gått på stan någonting! Det är verkligen inte likt mig...

Ikväll ska jag duscha och bara ta det lugnt... Sedan ska jag reda ut en del saker.. Hmpf...
Imorn får vi se hur det blir, hört att det är fest och sådant gillar ju jag ! :] Umgås med mina bästa, LIKE IT.

Bye bye lovers

Iglu & Hartly - In This City


Like you care


Jag pallrade mig upp till skolan imorse, kul var det inte... Möttes av slask och en lastbil som stänkte ned mig vid bussen, kul liv! Men kändes väl lite bättre då jag kom till skolan och möttes av mina fina vänner :) Vi hade något aptråkigt på Arbetsmiljö och Säkerhet då vi skulle klippa och greja med sladdar, ingenting för mig alltså. Men som tur var hade jag Jonas där som gör sånt varje dag! :D Taaack pysen!

Sedan tjattrade jag och Emma på nere i fiket :D Jag har nu bokat biljett till Sthlm i januari :D:D:D Hon och jag ska dit då, alla resor med SJ kostar ju bara 25 :- sååå vad stoppar oss? Nada! Ska iaf blir supermysigt, har inte varit i stora staden på länge och skulle behöva komma iväg lite faktiskt. Så kul ska det bliii!! :D

Nu ska jag snart äta för att sedan plugga. Funderar på att ta mig ett bad också för att få upp värmen i min kropp ;S Bye

Bubbles - Rock The World
Minnen ?


Hush,


Var hemma idag med, palla nada, men imorn ska jag försöka gå... Sov till 14 idag, sedan dess har hela dagen varit uppknullad. Jag säger bara: Emma Söderström <3

Vill ha helg, men ändå inte. peace,

Pussycat Dolls ft. R Kelly and Polow Da Don - Out of this club

Hyllar tjejen!


Måste bara säga att Emma Söderström från Indal är en klippa <3 Älskar dig!!



Just fuck it

I've given up
I'm sick of living
Is there nothing you can say
Take this all away
I'm suffocating
Tell me what the fuck is wrong with me
I don't know what to take
Thougt i was focused but i'm scared
I'
m not prepared
I hyperventilate
Looking for help somehow somewhere
And no one cares
I'm my own worst enemy


Sjuk 1:a december


Herregud vad tiden går fort, nu är det snart jul sedan är det nyår, sedan blir jag 19 !? Ojojoj... Och vet jag vad jag vill göra med mitt liv efter skolan? Nej.... Men det kanske jag kommer på lite senare (önsketänkande?)

Imorse då jag vaknade kände jag att denna dag kommer att bli outhärdlig om jag går till skolan, så jag lade mig i sängen igen, somnade om och vaknade vid 11. Då drack jag en yoggi och kollade på Hitta Nemo. Men jag somnade vid13-tiden och sov fram till typ 15-tiden... Och jag känner mig fortfarande helt trött och slut i kropp och knopp... Jobbigt. Men jag ska försöka gå imorn, for you babe <3

Jag funderar starkt på att se julkalendern i år, har inte sett julkalendern på flera år eftersom att de har varit så tråkiga. Men denna kanske är bra? Jag har ingen aning så jag kanske ger den en chans ikväll.

Nu ska jag fortsätta att Hitta Nemo ;D

Madcon - Beggin'

Just smile,


Ligger och spelar Bejeweled, älskar det spelet... Jag kan inte sova, det beror nog mycket på att Emma och jag sov typ hela dagen idag haha. Men jag ska nog se något till Scurbs avsnitt sedan försöka sova igen...

Jag får se om det blir någon skola imorn för mitt huvud och hals is killing me... ;S Inge kul alls... Tack för att du smittat mig (;

Sedan vill jag bara säga att vissa människor bara är idioter som inte tänker på andra utan bara sig själva, vad som är bra för dem, vad som ser bra ut för dem... KUL

Nu ska jag se Scrubs, puss och godnatt på er

Pussycat Dolls - Baby Love


RSS 2.0