.


I hate myself
For being me


Fest, helt sjukt


Sitter just nu hos min Pato och har nyss droppat av lillebror på en klassfest här i Sundsvall.

Ikväll blir det en spontan och nykter utgång för min del. Jag ska dra med Linnea och Sonja (Cisi?) på förfest sedan möter vi upp lille Pato på lyset. Jag tror det blir en trevlig kväll. Men jag måste nog ha en kaffe lite senare...

Outkast - Roses

Det är tjockt


Fortfarande förkyld men jag kämpar på utan en näsa att andas med...

Igår var det min dag :D Jag ääälskar semlor! Fick en på jobbet, den var supergod. Sedan gjorde jag i ordning två stycken här hemma. Underbara bakelse! <3 Jonas tyckte jag skulle öppna ett bageri, där skulle jag bland annat sälja semlor året runt hoho, smart!

Bokrean har börjat.  Jag älskar det och har redan köpt fyra böcker... Det kanske blir fler, inte helt omöjligt
En bok om Bob Marley
Vi som aldrig sa hora
Smuts
och en till (:



Nu ska jag snora sönder min säng. Imorn kommer min Pato hit och hjälper mig att baka hoho han är bäst! <3

Btw så tycker jag att det är kul att Victoria och Daniel (äntligen) har förlovat sig! Grattis

Henok Achido feat Sophia Somajo - Pusher
^ Tack  Sonja

At home


Jag blev hemma idag trots allt... Jag sov så extremt dåligt på grund av febern och huvudet så min kropp skulle inte orka denna dag.. Men imorn ska jag ta tag i kragen och traska till Posten och kämpa!

Pato brände en skiva igår som jag fick, hoho! Ligger och lyssnar på den, det är mycket T.I. på den men det är bra ;D

Nu ska jag nog slå igång en film, sticka lite och sakna Emmsi....

BYE

T.I. - Big Shit Poppin

Helt sjukt


Ja jag har gått och blivit förkyld, igen... Jag måste ha sämst immunförsvar... Ida, du brukar vara uppmärksam på hur ofta jag är sjuk, är detta typ 110:e gången sedan december? ;D haha. Ne men jag vaknade imorse hos gullet mitt och hade grymt ont i halsen och huvudet värkte... Mindre kul... Mer kul var att jag har fått tillbringa hela helgen med Pato, älskar't ! Har det så kul och bra med dig <3

Imorn är det hard work work som gäller! Jag SKA orka, ska inte missa en dag! Kanske går hem lite tidigare om jag är riktigt dålig, meeen vi får hoppas på det bästa!

Lorentz & M. Sakarias - Mayham

I breath for you


Igår var jag ut med Pato, Carro, Linnea, Sonja och massa fler. Vi förfestade lite sedan var det Stadshuset som gällde, jag gillar stället! Jag gillar Sundsvall!

Nu har jag klarat av andra veckan av APU och det går fina fisken! Just nu får jag köra egen bil och det är riktigt kul, ska lätt söka sommarjobb där!

Nu ska Pato snart hämta upp mig, vi ska gosa, kolla på film och bara vara :)

Jag saknar Emma och Cisi något enormt....

Brandy - Right Here (departed)

Turn to spring


Min laddare till skoldatorn har lagt av, så jag inväntar en ny inom kort... Tycker att det är tråkigt att sitta på min gamla dator för där har jag typ ingenting, varken bra musik eller roliga serier att kolla på. Så jag sysselsätter mig på andra sätt, såsom att sticka, vara med Pato och sova. Gick faktiskt och lade mig tidigt igårkväll och ska försöka göra det ikväll också.

Lillebror fyller 17 år idag, grattis skitunge :)

Nu: Ringa Pato
Sen: Sova

Du har gjort allt perfekt
HIM - Under the rose

Du är bäst




Igår var verkligen underbart. Blev bjuden på massage på Spa Maskrosen och sedan middag av min fine prins <3 Det var verkligen toppen! Han är den bäste och han är min.

Imorn är det den andra veckan på min praktikplats Posten och jag trivs mycket bra såhär långt. Lillebror fyller år på tisdag så då blir det lite kalas här hemma.

Kul för mig att Emma ska stanna extra länge hos sin pappa? Nej.. Men för henne är det nog kul! Ska krama sönder henne då hon kommer hem, jag varnar henne..!

Nu ska jag lägga mig i sängen och sticka! Peace!

Du betyder, verkligen

Keri Hilson - Control Me

<3 <3



Idag ska jag vara med denna skönhet och han har tydligen en överraskning åt mig som han har pratat om hela veckan. Jag är bara lite nyfiken jag lovar... Han kan ju det där med att överraska mig så ^^

Nu ska jag duscha, göra mig iordning och sedan ska jag fixa och dona!

                  

Jag saknar Emma Söderström och Cecilia Ytterbom, crazy

Johnossi - 18 Karat Gold

Stand under my umbrella



Jag kämpar och står i på dagarna ska ni veta! Mina händer är helt förstörde, mycket på grund av de slagsmål mot brevlådorna jag utkämpar varje dag +
kylan som torkar ut mina stackars händer... Inte nådigt

Vet inte vad jag ska skriva.. Jag saknar Emma som är lååångt borta.. Jag saknar Pato, jag ska vara med han imorn ett tag hade jag tänkt. Jag ska skjutsa och hämta lillebror på bio i Sundsvall så då passar jag på att pussa på Pato under tiden.

Stort grattis till Mats och Linda som har fått en liten Maximillian idag! :)

På lördag är det Alla hjärtans dag och jag är busig hihi hoho

Nu ska jag fixa!

Patricio <3
Rihanna - Push Up On Me

Gillar det


Ännu en dag avklarad och jag trivs fortfarande. Jag är som gjord för att sortera tror jag!

Ska snart byta om (från de vackra postkläderna vi fick idag) till lite mysigare kläder för att lille Pato ska komma senare :) Det ska gosas!

Sålde mössa till Benny idag, woho! Någon som vill köpa en grön mössa så skriv till mig på msn eller ring :) Eller hör av er om ni vill ha någon annan färg stickad åt er gott folk.

Nu byts det om, sedan äts det!

I mitt huvud hela tiden
Du snubblar på allt damm som finns
Men du gör dig hemmastadd där
Det tycker jag om

Ne-Yo - What's The Matter



Kämpa



Har varit på Posten idag, fick sortera post och åka med på lite disrikt. Det verkar lovande. Jag är trött nu, tror jag ska vila ögonlocken lite. Sedan ska jag se om gullet Pato ringer upp mig. Sedan vill jag ringa till Emmsipemmsi som är helt borta från internet. Men jag dör inte av att prata i telefon med henne precis!

Brb, vila

Pato, du är bäst.
Du anar inte vad du har gjort med mig

T.Pain ft J Lyriq - 69


You make it real for me



Jag var med Pato från igår till idag. Det var riktigt mysigt. Vi lagade tacos, kollade på film och Joey, riktigt mysigt! Jag behövde det. Vi kollade på Hannibal, äcklig film. Sedan då vi skulle sova började han prata om spöken...Hmpf.. Men jag tycker om han ändå!

Nu ska jag snart ta ett skönt bad och sedan kanske kolla på lite Joey som jag har fått låna av gullet <3

Emma har åkt till sin pappa.... Saknar henne redan.. Hur fan ska jag klara tre veckor utan dig tjejen? Bah..

 Bye

James Morrison - You make it real

Eyey


Har precis städat klart mitt rum! Det har behövts länge men jag har inte haft tid. Så nu var jag tvungen, speciellt då jag får fint besök av min Pato. Ska snart åka och hämta han i detta fina väder^^ hoho

Till veckan börjar Apu.n... Jag är fett nervös.

Nu ska det sminkas litt' sedan rullar jag

Gym Class Heroes ft Fall Out Boy - Clothes Off

Peppa


Sitter just nu hos Emma, färdigfixad och har precis blivit erbjuden lite bubbel! Mys. Ikväll blir det utgång i Sundsvall med CW och trevligt folk som vanligt då!

Gammal musik spelas, fnitter hörs och glasen skålas, kan det bli mysigare med tjejerna?

Al Azif ft Crossfire - Lady
^Partylåyten'

Look into her eyes


Har precis packat klart, drar till gullet ikväll istället. Ska bli myyys.

Imorse då jag vaknade trodde jag seriöst att jag skulle dö. Huvudet höll på att sprängas, halsen kliade och jag mådde illa. Men en viking som man är så kämpade man sig upp och iväg! Jonas och jag var till Posten efter skolan, det verkar mycket lovande och jobbigt. Men vi får göra så gott vi kan, det är ju alltid en upplevelse.

Nu ska jag snart äta sedan ska jag åka. Hejdå.

Du är stark
Du är bäst


Scars On Broadway - The Say

Ät ett träd


Idag var jag på begravning för mammas barndomskompis som har varit en genemsam vän till våran familj. Det var jobbigt, kan inte säga annat än att jag inte känner mig bekväm på begravningar. Men i övrigt var det jättefint. Det var en borgerlig begravning eftersom att han inte var med i Svenska kyrkan längre. Jag funderar starkt på att gå ur det jag med senare i livet. Vad ger det mig liksom? Då jag dör vill jag inte ha en massa prat om Jesus och Gud eller en massa psalmer som ska rabblas upp. Jag vill ha låtar som påminner om mig, som jag tyckte om, om det så ska vara hårdrock! Jag är inte speciellt kristen heller, har inte konfirmerat mig heller. Jag får fundera mer på saken gott folk. Det var i allafall en fin begravning. Vila i frid Uffe.

Igår for jag till Pato efter skolan. Vi for till Birsta, traskade runt där ett tag sedan bjöd gullet mig på middag <3 Mums. Sedan åkte vi hem till honom, myste, kollade på Vänner sedan däckade vi... Eller jag gjorde det.. Han klev upp lite senare och satte sig och spelade ^^ Vaknade till och låg och kollade då han spelade och kom med knäppa kommentarer till hans vänner i Vent som: "Ät ett träd! Ät ett träd!!" haha det tyckte jag var kul. Efter det var jag inte trött längre så vi låg och pratade läänge. Mys. Du anar inte hur mycket du betyder för mig Patricio.

Jag och Jonas har fixat APU på Posten iaf! Hoho! Vi ska dit imorn och skriva på papper oså. Hoppas att det blir bra, det börjar ju trots allt nästa vecka.

Nu ska jag fixa till håret sedan ska vi se om jag kan spendera natten på annan ort igen ^^

Milow - Ayo Technology

Halsont och stjärnor i taket


Helgen har verkligen varit toppen! Vi behövde verkligen detta, mycket mys! I lördags åt vi middag ungeför vid 23.30.... Hmm? Kan bero på allt onyttigt vi åt under dagen. Vi såg filmen Chapter 27, den sög. Så vi slog sedan igång Tsatsiki, MYCKET BÄTTRE. Älska Samuel Haus, mums. Emma, jag, Elina och Cisi var och såg I taket lyser stjärnorna igår, den var väldigt bra och vi grät en skvätt. (alla förutom stenhårda Cisi)

Efter att jag skjutsat hem alla tjejer så for jag till finaste Pato ett tag. Har saknat han, gör det fortfarande. Hatar att jag har så mycket i skolan, men jag ska försöka fixa! <3 Tycker inte om att vara ifrån dig.

Tack allihopa för en toppenhelg!

Nu sitter jag på skolan, jag är glad, jag känner mig lättad. Jag hoppas det blir bättre. Detta kanske blir en bra vecka.

Ska vi kanske ta och sticka lite?

Jamie Foxx ft T.I - Just like me


RSS 2.0