Nya inköpen

Var på stan och i Birsta igår, det blev en hel del shopping... Klänningen och väskan ska jag ha på ett kommande bröllop + mina svarta lackskor! <3 Jag är riktigt nöjd med allt! Nu ska jag firra lite kaffe och lägga mig och läsa och längta efter min älskling <3

Köpte denna klänning från Vila för 399 :-


Denna väska för 99 :- på Åhlens




Tavla till älskling i studentpresent 199 :- Gallerix



Wrangler jeans på JC för 150 :- !!






Ashlee Simpson - Outta my head (Ay Ya Ya)

Blåsig och slapp dag

Idag har jag inte gjort någonting speciellt. Jag klev upp, duschade, satt lite vid datorn sedan har jag kollat på film, Pans Labyrinth. Den var faktist rätt bra, lite fantasy oså :) Det har varit så dåligt väder så då får man ha sådana dagar!

Imorn ska jag äta lunch med systeryster inne i stan! Ska bli kuuul eftersom att jag har saknat henne jättemycket! Snart kan vi hitta på någonting eftersom att hon går på semester nästa vecka! WIHO! :D Lite tråkigt/jobbigt att jag måste gå ner till vägen för det är förmodligen inge fint väder ;/ Ge mig en bil och ett körkort NU ?

Kom på idag också att Gatufesten börjar närma sig! Gaah! Jag har aldrig varit där förutom på de dagarna det har varit gratis oså. Jag funderar på att gå i år med Pontus :) Vi får se hur det blir, mycket pengar, inte fullt så många bra artister men det duger och hur man tar sig hem oså. Men hoppas det ordnar sig!

Right Said Fred - I'm Too Sexy

^ haha











HEMKOMMEN

Jag kom hem från Turkiet igår efter 2 veckor i härlig värme och solande. Jag har mått otroligt bra tillsammans med min älskling och hans familj! Jag vill tillbaka nu känner jag... Sola och bada hela dagarna tillsammans med den man älskar mest är inte helt fel ni! Men jag har saknat många här hemma! HUA! Syster och Paula sa strängt ifrån att jag aldrig mer får åka utomlands... När vi kom hem till Arlanda var jag trött och kall. Jag hade inte sovit något på flyget och sov max 30 min på flygplatsen innan tåget gick klockan 9 (jippi) sedan på tåget sov jag kanske 30 min där... Jag var i en annan värld hela söndagen, i en grumlig och långsam värld. Mamma hade saknat mig mycket och Daniel med, jag har saknat dem med som en tok! Men som sagt jag har haft det askalas och bilder kommer så småningom på bilddagboken!

Idag har jag övningskört på trafikskolan också. Jag var osäker på om jag skulle orka med tanke på brist på sömn som jag fick igår men det gick mycket bra! De hade ont om tider och fick nästa i juli...hmpf... MEN MEN! Sedan travade jag runt på stan. Ringde min älsklings Paula för att se vad hon pysslade med och vi bestämde en efterlängtad fika på Waynes! Har saknat henne jättemycket jag har tydligen missat en HEL DEL medan jag varit borta... Men det ska jag ta igen! :D

Senare körde jag tillsammans med mamma ner till Birsta. JAG KÖPTE 5 PAR SKOR! Erica och Pontus kommer att döda mig då de läser detta... Men jag kör med ursäkten som alltid: "De var billiga!" De billigaste gick på 29 :- ! :D ASHAPPY! Ett par var fulsnygga och de kommer Erica och Pontus att kräkas på ;D Jag köpte även ett par nya flipfolps på Wedins för 49 :- då jag var tvungen att slänga minga fula och trasiga då jag var i Turkiet. Skorna nedan var helt klart fulsnygga men sköna!
Köpte bl.a dessa, fulsnygga helt klart men sköna!


Nu ska jag snart hoppa i min sköna säng som jag har saknat som fasen! Imorn får vi se vad som händer då min baby bara jobbar o jobbar.... Jag vill vara med han, kan inte få nog av han! <3 Jag får se om jag drar in till stan någon dag för att äta lunch med min söta syster!

NU ÄR DET FÄRDIGBLOGGAT FÖR DENNA MÅNDAG! Tack och hej, jag är lite brun.

Estelle - American boy

/ E

Snabbt ska det gå!

Härligt väder idag, tog en glass med Tommi, Jenny och Jonas. MÖMS!

Imorn ska jag till tandis igen (vet inte varför?) sedan ska jag till skolan en snabbis. Vårat "gäng" bestämde förra veckan att vi skulle hitta på något kuligt innan vi slutade och då har vi bestämt att vi ska grilla hemma hos Jenny med lite drikke ;D ASKUL ska det bli! Jag får se om jag sussar hos Jenny tillsammans med Cisi eller hemma hos Cisis bror tillsammans med Cisi! :D Kanske blir en sväng på Liquid (stavning?) också! Kulkul! Ring om det är någon rolig person som vill seeees!

På torsdag blir det till att packa klart det mesta för på fredagen ska vi till Nordvik på Öppet hus :) SEDAN DRAR JAG.

Lazee - Rock Away (Life Remix)
^KÄR

/ E


Helgen som varit

Just nu sitter jag på skolan, börjar om ca 20 min och går till 15. Jag är redan hungrig... Helgen har varit toppen!! Kan inte beskriva det på något annat sätt! Träffade en massa roligt folk i lördags och fint väder har det varit!


Igår for jag hem ganska tidigt från gummsan eftersom att vi skulle ner till Sundsvall till mormor o hälsa på <3 Sedan for vi hem duschade och hoppade i säng för att sussa! Vi kollade på mp3 för jag måste köpa en ny då jag fick pengarna tillbaka sist.... Hmpf. Så idag ska vi förhoppningsvis åka och kika på en i älskade Birsta :D

JAG ÅKER PÅ LÖÖÖRDAG!!

Ska ringa samtal sedan börjar jag, byebye fuckers!


Du förstår inte vad som är rätt eller fel, kunna säga saker utan att det ska få konsekvenser?
Nej tack, jag är ingen nickedocka.



Gyllene Tider - Vän till en vän

/ E








RSS 2.0