Rullar på


Mina dagar är verkligen toppen. Jag jobbar till typ 13-13.30 sedan åker jag hem, solar, badar och tar det lugnt. (Spelar även en del The Sims...) Jag har det riktigt mysigt. Det enda som fattas är att Pato ska ha lite ledigt så han kan vara med mig, trots att det är stekhett i mitt rum, men det kan vi lösa!

Vi har även bokat stuga i Leksand i slutet av juli, KUL ska det bli! Känns bra att ha någonting att längta till. Till helgen är det också Gatufesten som jag nog ska gå på för första gången...

Space Cowboy - Falling Down

Jag tycker om dig solen


Idag tog jag mitt första dopp och det var efterlängtat och grymt skönt! Sedan solade och jag har faktiskt fått lite färg! Wiho. Nu på kvällarna sitter jag mest ute eller så spelar jag The Sims 3 hihi, underbart!



Idag fick jag även en bakelse av en gubbe på jobbet som skulle gå i pension, det var uppskattat och gott. Nu ska jag sätta mig ute och läsa. Bye!

Vampire Weekend - Cape Cod Kwassa Kwassa

Pressa?


Hela denna vecka kommer att bestå av hårt arbete och jag hoppas på fint väder, iaf då jag kommer hem så jag kan ligga ute och pressa lite!

Midsommar var mysig men jag var nog lite för sjuk för att orka med festandet så jag åkte hem tidigare än alla. Men jag sov skönt ändå! Vi har även "lanat" i helgen och varit på bio, såg Baksmällan, grymt rolig film! Oj oj.

Nu ser jag lite sol kika fram! Kanske ska lägga mig ett slag. HEJS

Jag saknar min Cecilia!

Kristinia - DeBarge - Goodbye


Första dagen på jobbet


Idag har jag jobbat och blivit förkyld. Men det var en lika rolig dag på jobbet som vanligt, lite stressigt men det gick toppen. Det var tänkt att jag skulle dra ner till Birsta idag men då jag kom hem somnade jag och sov typ fram till 21 då jag är sjuk. Jag tror jag har en feber på gång i kroppen... Fryser ochs vettas om vartannat... Uscha

Nu ska jag ringa min pälskling sedan ska jag sätta väckarklockan på 5.25 woho.....

Godnatt alla!

Lorentz & M.Sakarias  - Stockholm Serenad

STUDENT 2009


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN TJALALALALA!!!!

Och jag är så överlycklig och ska nu berätta hur det har varit!

Onsdag
Fixade oss hos Cisi och hennes moster (grymt fint hus). Sedan for vi på förfest hos Jenny, mycket trevligt. Sedan traskade vi ned till Stadshuset där det var bra drag. Åkte sedan hem på natten (se 2-3-tiden) till Cisi där vi sov i ungefär 3 timmar.

Torsdag

Klev ju då upp vid halv 7-tiden för att åka på champagnefrukosten men då vi kom dit hade nästan alla dragit så Cisi och jag satt där på en parkbänk, åt jordgubbar och drack skumpa. Men det var riktigt mysigt ändå även fast vi var så trötta. Sedan hämtade Cisis morfar oss och skjutsade ned oss till hennes mosters salong där vi fick fixa till oss innan vi skulle upp på skolan och ha en liten avslutning där vi skulle kolla på en avslutningsfilm som var riktigt bra men väldigt intern haha. Men kul var det! Sedan skulle det beges över till Stadshuset där vi skulle äta lunchen, gott gott, stipendium skulle delas ut och det skulle skrivas i mössor. Sedan kom nervositeten..... fyyy! Jag skakade och fick hålla min fina vän Cisi i handen och jag tänkte att "Jaha, nu går jag ut genom de där dörrarna. Undra vad som sker i min framtid" GRYMT! Väl på scenen sjöng vi lite (vi är en liten skola, vi hörs inte så högt då. Okej?) Sedan var det till att krama släkt och nära och sedan hoppa på lastbilen! Det var ett av de roligaste i mitt liv! Jag ville inte kliva av, det var sådant drag! Fy bubblan!

Sedan var det bara att åka hem och bli mottagen av fler folk och vi åt middag och annat gott. Mycket trevligt även fast jag var grymt trött. Senare på kvällen var det studentfest (ofc!) Så jag for ner och gick på förfest tillsammans med Cisi, Jenny och Tommi med flera. KUL! Sedan var det att traska ned på avenyn (the place to be) Jag tycker att det var bättre drag där och bättre musik. Natten slutade hos min fina pojkvän <3


S
tudenten var verkligen helt underbart och oförglömligt! MP3B <3 Och tack alla nära o kära för alla presenter. PUSS

Slänger in lite bilder, det är alltid kul.





















UNDERBART!!!!!

Snaaart


Idag har vi fixat det sista inför studenten! Det känns skönt och helt otroligt! Vi fixade lakanen till lastbilen, köpt presenter till mentorerna och grejat! Nu jäklar är vi redo! Ikväll har jag målat mina naglar också hiih


Imorn är det fest som gäller, WIHO! Kul ska det bli och jag ska få umgås med min fina vän Cisi <3

Nu ska jag sova, jag är trött

T.I. - Big Shit Poppin'

Lärarmiddag


Har nyligen kommit hem från vår lärarmiddag som vi hade på  Oleary's, mycket god mat och trevligt var det. Jag körde men jag hade mycket kul ändå.
 
Nu ska jag knyta mig, imorn ska vi fixa och dona.. Jisses

Godnatt

Avslutar kvällen med:

Enrique Iglesias - Hero


GRATTIS



GRATTIS PÅ 19-ÅRS DAGEN PAULA MELLBERG MIN FINA VÄN!
Hoppas att du får en fin dag med massa presenter och tårta!
Ses på fredag, partyhatten på!



Uh uh


Idag blev vi äntligen klar med vår årsbok på grafen och vi är nöjda! Nu har jag INGENTING kvar i skolan förutom en lektion som jag ska gå på imorn! WIHO!

I helgen ska jag på kalas hos Paula på fredagen och på lördagen till Cisi. Det ska bli kul! Jag ska vara med min älskling också! <3

Nu slänger jag in lite bilder på Lilla Pandan!





HEJDÅ


Du gör mina dagar underbara
Journey - Don't Stop Believen

Veckoplanering 5


Måndag
Skola, börjar 12
Göra klart årsboken?
Åka till älsklingen då han har slutat

Tisdag
Betygsamtal historia + lämna tillabaka böcker

Onsdag
Göra klart årsboken?

Torsdag
PAULA 19!! <3
Lämna tillbaka religionsboken

Fredag
?

Lördag

?

Söndag

?

Lugn vecka? Jag gillar't

BILBIL




Okej allihopa! Jag har gått och skaffat en bil! En Volkswagen Vento, vit. Superfin! Jag kallar den för Lilla Pandan för jag tycker han ser ut som en panda och jag är grymt nöjd! Bilder kommer senare! WOHO

I helgen har jag mest tagit det lugnt. På fredagen åkte jag till Pato där vi kollade på film, myste och snorade eftersom att vi bägge är sjuka ;/ Sedan på lördagen köpte vi bilen! Så då på kvällen ville Cisi ha skjuts till Härnösand tillsammans med Elina och snäll som man är så gör man ju såklart det och kul hade vi!! Jag fick ÄNTLIGEN träffa min Malin som jag inte har fått träffa på lääänge, vilket är synd! Men kul hade vi!

Nu ska jag lägga mig och läsa min bok "14 år till salu" sedan ska jag nog sova.

Har även bokat min Peace and love biljett nu! :D men det har inte Cisi och Emma än.....Hmmmm...

PEACE

Marilyn Manson - Arma-goddamn-motherfuckin-geddon


RSS 2.0