NY BLOGG NY BLOGG

NY BLOGG

http://emmakjonsson.blogg.se/

Nu byter jag (igen) men det är för att jag var trött på designen och namnet. Den bloggen tillhör det förflutna men jag kommer att ha den kvar för er som vill läsa om den tidigare Emma. Men nu satsar jag helhjärtat på min nya fina blogg.

HEJDÅ eemmakat
HEJ emmakjonsson

För trött, för gammal?


Ikväll hade jag tänkt kika på den nya serien Roast på Berns (rätt va?) men jag orkar inte! Är för trött så jag kommer ändå däcka innan första pausen. Så nu går jag och lägger mig, haha fan vad gammal jag är!

Syster var här en snabbis idag också. Hon är tjockis!!! hihi! Asglad ^^

På onsdag ska jag vara med älsklingspälsklings Cisi! Vi ska leka, mums.

Hejs

Jay Sean & Lil Wayne - Down

Kräftskiva
Igår var det kräftskiva och det var mysigt och gott! Som jag älskar kräftor gott folk! Oj oj!
Jag åt flest av de som satt vid mitt bord iaf... Medan alla andra satt och konverserade med bordsgrannen och sippade på alkoholen satt och och slaffsade i mig kräftor.
Kan inte hjälpa det!

Sitter just nu och drömmer mig bort på Blocket.se av alla fina lägenheter...
Jag vill! Men det får vänta...

Nu ska jag sova för imorgon ska jag jobba!

Godnatt allihopa

Paradiso Girls - Patron Tequila

Mer jobb!
Sitter just nu med en massa kläder på mig för att jag fryser lite och är irriterad på min näsa som är täppt! Igår hade jag ont i halsen också men inte idag.

Fick goda nyheter idag på jobbet, att jag ska få lära upp mig på ett annat distrikt nästa vecka, mitt område!! :D asglad tjej. Så jag traskade hem med ett stort smile på mina läppar. Det ska jag nog fira med lite popcorn ikväll. (Jag har ju ändå inte så mycket smak kvar..Hmpf) Kanske sitter och pillar ett tag i PS/Illustrator också.

Imorgon är det ju som sagt kräftskiva, kul!

Nu ska jag vila lite. Hejs

Paradiso Girls & Lil Jon - Patron Tequila

Nystädat och nymålade naglarIkväll har jag städat och målat mina naglar grisrosa, lagom då svininfluensan är så populär och då jag har gått och fått ont i halsen, yeah. I helgen ska jag, Pato, Makke och familjen på kräftskiva, det blir nog roligt att se Pato äta sin första kräfta! ;D

Nu slår jag igen locken, godnatt!

Pitbull - Hotel Room Service

<3

Emma gillar kläder


Igår var vi i Birsta och det var riktigt kul att jag äntligen har fått min shoppinganda tillbaka efter att den har varit borta typ hela sommaren, men nu så! Jag köpte en grym t-shirt, två halsdukar och idag köpte jag en foundation (inte lika kul)Just nu sitter jag och pratar med Cisi som ska hjälpa mig med bloggen för nu är headern helt klar och jag är så stolt över mig själv ibland. Nu ska hon bara hjälpa mig med det sista sedan sker flytten!

Får lite panik nu för jag känner mig krasslig i halsen... Jag får INTE bli sjuk! Jag har varit frisk nästan hela sommaren. (ta i trä!) Men vek som man är så... Men jag dricker en äcklig och bra medicin vi har så håll tummarna folks!


RSS 2.0