Like the sun


Fredagen var verkligen toppen! Mina finaste Emma och Cisi kom hit på middag (skagenröra, kycklingspett, gräddkokt pasta + pannacotta med hallonsås. Jag kan det där jag!) Vi sminkade oss och fixade sedan rullade vi ner till Ljustadalen där vi skulle fira min älskade Patricio som fyllde 20:) Vi hade det verkligen asbra hela kvällen! Emma och jag var duktiga och städa ihop det mesta med våra killer heels där på natten, så det inte skulle vara lika jobbigt dagen efter. Men det var ju en hel del att göra ändå, men vi fixade det :)

Igår var det middag hos Pato + typ 110 chilenare. Men det var riktigt trevligt och god mat var det! Patos familj <3 Synd att Emma inte kunde vara med men jag förstår henne haha. Bakis var hon ;D

Nu kommer snart min släkt och Pato sitter och nördar WC3... Hmpf... Måste pussas!


Mat



Mys


Mys

Mina finaste

Vill bara säga tack Cisi och Emma! Ni är underbara!! <3 Inte utan er! <3

Joakim Berg - Nåt för dom som väntar

Klar't och betar't


Nu har jag ställt in soffan i mitt rum och det blev så bra så! Allting gick mycket lättare än vad jag trodde att det skulle göra. Ikea förvånade mig då de hade packeterat soffan väldigt bra och behövde bara skruva på benen och trä på klädseln, mycket simpelt! Så nu ska jag 'bara' fixa en finare matta och kanske slänga ut klumpen till tv.

Ikväll ska jag göra iordning mat och efterrätter till imorn då Emma och Cisi kommer till mig, älskade flickor!! Bäst! Efter lite vinpimplande ska vi rulla nedöver till Pato där han har sin fest. Ska bli riktigt kul!! <3

Saknar Pato... Han är för långt borta och även om han hade varit hemma så skulle både han och jag haft för mycket att göra innan vi kan vara med varann. Men imorn ses vi! <3

Ska bara lägga till att min vän Cecilia är typ den vimsigaste, hon glömde sin mobil på vårat biltak igår då vi skulle fixa med släpvagnen... Så nu är hon ute och söker den. Haha. Jag älskar henne ändå <3

Lucy Seven - Syllables (Big Words)

bläh


Nu går jag och lägger mig, drar täcket långt över mitt nyklippta huvud.
Tur att jag nyss tvättade bort sminket
Annars hade min nya, ljusbruna soffa varit svart
Jag kommer att sova dåligt

Nu är det klippt!


Klippte lugg idag, woho! Stolt tjej! Jag är riktigt nöjd och har fått en del kommentarer om att det var fint :) Jag slänger nog in en bild senare på frippan!

Fixade även så att jag fick ut min lön idag woho. Men typ halva lönen ska jag betala kameran för, mindre kul. Men jag fyller år om två dagar så då kanske pengarna rullar in?

Pato har åkt till Umeå... Bajs.. Saknar ju han... Han kommer hem på fredag, bleh.

Ikväll ska jag köpa soffa! Äntligen! Ska få hjälp av Micke och ska få låna Cisis släpvagn, underbart!

Nu dör min dator snart eftersom att Cisi har min laddare som jag glömde igår ^^

Trace of Lords - Story of my life

Just so you know, veckoplanering 1


Har haft en riktigt trevlig helg igen. I fredags vaknade jag upp bredvid min prins. Vi for och hämtade lite folk då Pato skulle ha lan och jag skulle bjuda över Emmsi på lite film och mys :) Kvällen var great! På lördagen for Emma, jag + hennes mamma och en kompis till henne på en isshow som var riktigt kul att se på! Sedan åkte min tjej hem och jag for till Pato där jag hjälpte han att städa lite. Blev en tidig kväll då han fått lite sömn.

Idag var vi i Birsta och fixade lite till dess att vi skulle fira Linnea som fyller år imorn :)
Vi lagade middag och hade det riktigt trevligt! Grattis på dig tjejen :D



Senare ikväll har jag planerat min vecka, puuh. I',m gonna' die, just so you know

Måndag:

Fika med Emma och Paula
Birsta med mammsen och Daniel
Plugga
Flirta med mormor angående lån av bil

Tisdag:
Plugga
Städa

Onsdag:
KÖPA SOFFA = hel del jobb

Torsdag:
Friluftsdag = Plugg
Baka
Laga mat

Fredag:
FYLLA ÅR!!!
Har en lektion, efter det ska jag hem fort som katten
Fixa mat, duka osv
Bruds kommer, mys
FEST
Däcka

Lördag:
Städa
Jag ska firas av släkten

Söndag:
Död?

Seal  - It's Alright

Packa


Tar en paus i packningen. Jag ska till Pato över helgen tillsammans med Emma :) Så en hel del saker ska packas inför myyyset! Vi ska ha det så bra och mysigt <3

Jag har inga lektioner imorn vilket är sköönt. Mindre skönt är att jag har varit utan pengar ett bra tag men imorn får jag pengar woohooo :D Har beställt två scarfar tillsammans med Pato :)

Nu ska jag fortsätta sedan rullar jag ner till älsklingen :)
PUSSHEJSVEJS

Big Mike And DJ Neptune Marques Houston Feat. Fabolous - Do For You

Vårväder




Började sent idag också, så då gick Daniel och jag till vägen med våra tuffa solbrillor. Väl på skolan fick jag toka mig med min Cisi, vi gick till Hemköp och köpte lite riskakor för vi hade inte så mycket pengar men vi var lite hungriga... Hon gör mina skoldagar så braa!

Imorn ska jag till Pato på morgonen för jag börjar inte förän  vid 12. Så jag åker från han till skolan där Cisi och jag ska göra ett kollage hade vi tänkt ? ;D

Snart är det helg och den ska jag tillbringa tillsammans med Emma och Pato för vi ska sova hos Pato medan han har lan. Men Emma och jag ska underhålla oss med film, gotta, Birsta och varandra! Det är vi duktiga på. Jag är så glad som har så underbar vänner, trots att jag inte träffar alla så ofta så vet jag att de finns där. (Vi måste ses Paula Mellberg...Fika? Waynes? Long time ago? Miss you?)

Nu ska jag sticka lite och se på Big Brother. PÖSS

Mötley Crüe - Saints Of Los Angeles


Bra början




Imorse då jag skulle gå till bussen så spöregnade det... Jag blev irriterad men kämpade mig ut till vägen ändå, duktig som jag är. Nu sitter jag på skolan och väntar på att lektionen ska börja, slutar nog vid 15 hoppas jag.

Idag har jag lockigt hår hihi..
Det tycker jag om!

Ikväll ska vi kanske till Birsta, sedan måste jag plugga...
 

Nu ska jag traska till lektionen. HEJDÅ

Kelly Clarkson - I Want You

Det gäller att ligga på topp


   Kärlek

I helgen har det varit en del fest. I fredags så var det studenfest, myste lite hos Cisi innan vi drog in till stan, skakade lite rumpa för sedan sa Cisis skavsår ifrån och ville hem. Där väntade min Pato på mig :)

Igår for Pato och jag hit, umgicks med grabbarna och drack litt'. Herregud..

Idag är jag lite mör. Ville att Pato skulle stanna lite längre än vad han gjorde... Men det gick inte så jag blev ledsen på ögat.

Kärlek

Nu ska jag kolla på lite Big Brother innan syrran kommer och dricker kaffe här.

Supertramp - The Logical Song

In my dreams


Har städat som en tok idag. Känns alltid lika bra. Har även rensat ut en massa och satt upp mina framkallade kort på min dörr, riktigt nöjd. Nu kommer jag att bli glad då jag tittar på den.

Imorn ska det drickas litt'. Ska föra lite hos Cisi sedan drar vi till studenfesten där Cisi och jag kommer äga dansgolvet såklart! Jag ska ha kul!   Efter det så ska jag hem och sova hos min Pato <3

På lördag kaaaanske jag ska köpa soffa hihi! ÄNTLIGEN, så som jag har väntat! Vi får se om det blir på på lördag eller en annan dag. Men Pato och jag ska iaf ut till mig och ta det lugnt, kolla på film och jag ska nog visa han byn.

Nu ska jag platta håret och sedan locka det. Helt logiskt

Pato du är bäst
Kelly Clarkson - Cry

The dark hole


Sitter på skolan nu och ska försöka illustrera lite men det står still i mitt huvud, totalt.

Imorn ska vi ha NTI - dagen, vi ska tjäna 100 kronor som ska gå till något tjoffs. Jag ska vara hemma och städa huset, wiho.

På fredag ska jag på studentfest i Sundsvall, det ska bli kul att få festa med min älskade pingla igen!

Tomt i mitt huvud.

Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You


Men kul då


Klev upp 6.30 för att åka till Pato innan skolan började 13.30 för jag kände inte för att gå i det väder som var ute imorse. Sov ett tag där brevid min vimspanna. Då jag väl kom till skolan så hade vi såklart ingen lektion! Kul liv. Men jag fick iaf prata med min söta böna Emma! :) Efter det åkte jag tillbaka till Pato som hade vaknat till lite. Vi åt, kollade på film och myste.

Jag saknar Cisi

Hejdå

Snow Patrol - You Could Be Happy

.


Jag sitter och smuttar på mitt billiga vita vin
Det smakar surt men dina blickar får mig på andra tankar
Tankar som hur dina läppar smakar
Hur doftar ditt mörka, tjocka hår?
Hur känns min hand innuti din hand?
Jag vet redan hur dina blickar känns
Jag vet redan vad ditt leende gör med mig
Jag vet redan vad ditt skratt gör med mig
Jag sitter och smuttar på mitt sura, billiga, vita vin
och tänker på hur sött dina läppar lär smaka
Jag väntar på att få smaka
Jag väntar på att få känna
Jag väntar på dig
Jag väntar på oss

Every night




Mitt lov har jag spenderat tillsammans med Pato och det har verkligen varit bra. Han får mig att må så bra och vi har haft det så kul! Känns verkligen skit att gå tillbaka till skolan imorn.

Lillebror och jag har ÄNTLIGEN köpt en Nikon D40! Nu behöver jag inte tjata mer.

I fredags var jag ut med Pato och Emma. Hade det riktigt trevligt som alltid, det blev en tidig kväll och det var nog bäst så. Hemma hos Pato väntade piroger och riskakor hoho :D



Ge mig en repris av
veckorna som varit


Shakira - Rules


hihihoho


Har varit hos min love ganska länge, and I like it. Ikväll ska jag hem och städa lite garderob och titta på då lillebror har feber hihi

Har lov just nu, men det är snart slut och då börjar verkligheten, bleh. Jag vill fortsätta på Posten lite till...men men

Emma är hemma, ÄNTLIGEN. Så som jag har saknat den bruden!!

Och snart fyller jag (vi) år,HEJDÅ

Adam Tensta ft Al Azif - My Cool(remix)
^Älskar't

RSS 2.0